Markedsanalyse for ny revolutionerende SaaS platform hos autowords

autowords er en SaaS platform som giver tekstforfattere mulighed for at oprette “super-skabeloner” til generering af 1000-vis af unikke produktbeskrivelser baseret på produktdata, logik og varians.

autowords har brug for en markedsanalyse der skal være med til at skabe grundlag for vækst. Der er et stor behov for klarhed over markedspotentialet af denne SaaS ydelse samt hvilke indtjeningsmuligheder der er.

Nogle af de områder vi gerne så analyseret er:

  • Vurdere markedspotentialet for en autowords i bureaubranchen
  • Vurdere markedspotentiale i e-commerce branchen
  • Konkurrentoversigt for europæisk niche industri
  • Muligheder for positionering af et globalt premium brand
  • Vurdere udvalgte kundesegmenter på alle kontinenter med anbefalinger til go-to-market tiltag.

Derudover kunne det også være spændende at få et indblik i: A) Prisfastsætning, hvad er potentielle kunders opfattelse af produktet og er de villige til at teste det. B) Hvad er potentialet for at sælge konsulentydelser i forbindelse med produktet

OM personerne bag autowords?

Dan Kristensen: CTO, Co-founder - 30 års erfaring i softwareudvikling / DevOps. Søren Christian Rix: CEO, Co-founder - 25 års erfaring som selvstændig indenfor Online.

Vi er altid lydhøre over for spændende projekter - så tøv ikke med at kontakte os!

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på Cphbusiness Career vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.