Cand. merc. studerende søges til udvikling af en social terapeutisk innovationsprocess hos Polarbeeing ApS

Polarbeeing er en socio økonomisk innovationskonsulenthus for unge med en bipolar diagnose samt personer med en baggrund indenfor innovation og konceptulisering hvor vi i fællesskab har en eksistentiel nysgerrighed for at udvikle, udforske og udfolde ens emotionelle intelligens og bidrage til at skabe en sundere og bæredygtig verden.

Vi har så småt udarbejdet rammerne for en helt nye social terapeutisk innovationsproces som bliver processen vi bruger til at hjælpe startups og virksomheder som har fokus på bæredygtig udvikling med med at innovere og problemløse.

Vi søger en som kan være med til at færdig udvikle processen. Der vil være mulighed for praktik og evt job efterfølgende.
Helt naturligt vil du også sætte præg på en startup med din DNA og du vil kunne sætte dit navn på en helt ny form for innovationsproces som er skalerbar og kan bruges i andre sammenhænge og evt udgives. Noget vi også er åben for at tale om.

Vækker det en nysgerrighed, så kontakt gerne snarest og hør mere om projektet og teamet.

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på Cphbusiness Career vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.