Ingeniørpraktikant til vores el- & automationsafdeling – Stilling nær Aarhus at DIS A/S

Så har du nu muligheden for en lærerig og udfordrende praktikperiode i foråret 2021 hos et af Danmarks førende udviklingshuse i vores afdeling i Stilling nær Aarhus, hvor du kan udvikle dig og være med til at præge dagsordenen på el- og automationsområdet.

JANNIK WIND GOTTHARDSEN
Diplomingeniør i elektrisk energiteknologi (stærkstrøm). Tidligere praktikant og nu Engineering Manager hos DIS.

”Gode kolleger, et stærkt fællesskab, en helt speciel stemning og familiefølelse, en udfordrende arbejdsplads, indflydelse og mulighed for læring. Det er er nogle af de ord, jeg vil sætte på DIS som arbejdsplads og praktiksted. Som praktikant følte jeg mig velkommen og på lige fod med de øvrige medarbejdere, og mine faglige input blev i høj grad taget seriøse. I praktikperioden havde jeg mulighed for at arbejde inden for forskellige brancher, både i form af forskellige arbejdsopgaver og i kontakt med kunder. Min forventning til min praktikperiode var at finde ud af, hvilket retning jeg skulle gå, og det fik jeg i høj grad opfyldt, samtidig med at jeg opnåede viden omkring livet som ingeniør i en professionel konsulentvirksomhed.”

Praktikant i DIS
Som praktikant får du mulighed for at prøve kræfter med alle facetter af arbejdet som ingeniør hos DIS, og du kan se frem til en spændende og afvekslende hverdag med et højt fagligt indhold. Du vil i perioder have tæt kunde- og leverandørkontakt, og kundebesøg og møder vil blive en del af din hverdag. Du vil blive en del af holdet fra første dag, og du kan forvente at komme til at arbejde med varierende projekter afhængig af dine præferencer og profil for forskellige kunder. Her vil nogle projekter foregå i projektgrupper, mens andre udføres individuelt - dog altid med sparring fra vores dygtige udviklingsingeniører.

Typiske opgaver kunne eksempelvis omhandle:

  • PLC programmering
  • Robot programmering
  • Design
  • Dokumentation
  • Rådgivning
  • Konceptudvikling

Din profil
Du er under uddannelse til el-ingeniør med fokus på lavspænding, højspænding eller automation, hvor du er blandt de bedste på din årgang. Du er ambitiøs, motiveret, udadvendt og kreativ og har en god og bred faglig forståelse. Du har lyst til hele tiden at forbedre dine færdigheder, og vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for planlægningen af din hverdag. Du befinder dig godt i et dynamisk og innovativt miljø og besidder lysten til at skabe resultater og giver ikke op, når det bliver svært.

Hos DIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord
Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder vi et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 500 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

Vi er placeret mellem Aarhus og Skanderborg lige ud til E45, hvor der er gode muligheder for samkørsel.

Vi ser frem til at høre fra dig!
Send din ansøgning, CV og karakterblad via vores rekrutteringssystem via vores hjemmeside www.d-i-s.dk. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål til praktikken, kan du kontakte Engineering Manager, Thomas Brandt Knudsen på telefon +45 41 72 74 17.